Bijeenkomsten ouder kind team en school

Maandag 17 september 2018

Beste ouders,

Aankomend jaar zullen er vanuit school en ouder en kind team een aantal bijeenkomsten worden georganiseerd in de flexkamer.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandag 24 september om 8.30u (inloop) tot 9.30u. We zitten in de flexkamer.

In de eerste bijeenkomst staan we met elkaar stil bij welke onderwerpen er allemaal spelen rond de ouder, kind en school. We inventariseren met elkaar welke onderwerpen dit zijn en wat de vragen zijn die er leven. De onderwerpen komen uit het dagelijks leven:

• “Mohammed de computer gaat nu echt uit”.
  • “Mama, ik wil niet meer naar school want de kinderen vinden me niet lief”.
  • “Zahra, luister nu eens gewoon als ik wat vraag”.
  • “Ayoub eet je bord leeg”.
  • “Mam, ik kan niet slapen”

De overige bijeenkomsten zullen specifiek worden ingevuld n.a.v. één onderwerp. Hiervoor worden maandag 19 november en maandag 14 januari gebruikt. Hiervoor zullen waar mogelijk gastsprekers worden uitgenodigd.

Groet Susan en Bonnie