weeknieuws 12-16 september

weeknieuws 12-16 september

Zondag 11 september 2022

este ouders  

We zijn alweer in de derde week. Complimenten voor de kinderen en het team hoe fijn er wordt gewerkt. Op school heerst een fijne sfeer. Het is er rustig en door de kinderen wordt goed gewerkt.

Op het nieuwe schoolplein zijn weinig opstootjes en kinderen spelen er met veel plezier. De oudere kinderen komen af en toe een kijkje nemen en meespelen. Na schooltijd blijft het plein open. We merken dat hier goed gebruik van wordt gemaakt zowel door kinderen van school als andere scholen. We willen dit ook graag voor iedereen bieden maar dan moeten we wel voor elkaar zorgen. Help elkaar en spreek kinderen aan wanneer ze dingen doen die niet horen. Met een fiets van de berg af gaan daarvoor is de berg niet bedoeld.  

Startgesprekken en halve dagen 

Net als vorig jaar doen we dit jaar uitgebreide gesprekken hierdoor hebben we op donderdag ook een korte dag. We vinden het als team belangrijk om juist in het begin van het jaar alle ouders intensief te spreken. We willen een goede band met de ouders hebben. In de startgesprekken lopen we een paar administratieve zaken door en maken we kennis met elkaar. We willen ouders met een stadspas vragen om deze mee te nemen. Met de stadspas kan de ouderbijdrage worden betaald en krijgt een kind ook op allerlei zaken korting. Bij het kennismaken gaat het niet alleen om algemene zaken maar juist ook om verwachtingen. We zullen hiervoor ook in het gesprek de tijd nemen. 

Leerkrachten ziek 

Al is het nog geen winter toch zijn er al zieken zowel bij kinderen als leerkrachten. Net als vorig jaar zullen we bij de 1e dag niet vervangen en blijven de kinderen thuis. Voor de tweede of volgende dagen gaan we opzoek naar vervanging. We merken dat goede vervanging buiten het team niet altijd lukt. We hebben er daarom voor gekozen om te rouleren met het team wanneer een leerkracht langere tijd ziek is. Hierdoor kan het dus zijn dat uw kind thuis moet blijven ondanks dat de leerkracht niet ziek is. De leerkracht wordt dan ingezet voor een groep waarvan de leerkracht meerdere dagen ziek is. Hierdoor voorkomen we dat één groep een langere tijd geen onderwijs krijgt. 

Ziekmelden kind 

Veel ouders doen het al, je kind afmelden via de schoolpraatapp. In de app zit in het menu het kopje absentie. Hier kunt u uw kind afmelden, dit voor 8 uur in de ochtend doen. Mocht het later zijn dan staat uw kind op ongeoorloofd afwezig. Graag hierover niet bellen naar school.

 

Schoolfruit

De kinderen krijgen deze week fruit op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag zijn de kinderen vrij. Ze krijgen deze week snoeptomaatjes, peer en meloen.   

Aankomende week 

 

Woensdag 14 september  - startgesprekken

Donderdag 15 september alle kinderen om 12.15u uit en startgesprekken 

Vrijdag 16 september  - kinderen vrij - STUDIEDAG 

KALENDER

  • Vrijdag 16 septmeber kinderen VRIJ - studiedag
  • Vrijdag 30 september kinderen om 12.15u uit 
  • Woensdag 5 oktober VRIJ - studiedag
  • Donderdag 6 oktober start kinderboeken week tot 16 oktober 
  • Maandag 17 oktober t/m 21 oktober Herfstvakantie 

 Alle ouders en kinderen een mooie week. 

Frisse groet Huizingateam 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl