Informatie unit 5/6

Dinsdag 18 september 2018

Beste ouders,

Het jaar is nu echt op gang en het zwemmen, lezen met leesouders en de persoonlijke trainingen voor de kinderen zijn begonnen. Het zwemmen gaat goed en wij willen de hulpouders die het zwemmen en het lezen mogelijk maken heel erg bedanken. Door de hulp van deze ouders krijgen de kinderen de activiteiten en begeleiding die zij nodig hebben.

Helaas wordt er niet genoeg geoefend met klokkijken, tafels en lezen. Om echt vooruit te komen moeten de kinderen vaker thuis oefenen op deze onderdelen. Het is belangrijk dat jullie dit als ouder stimuleren bij de kinderen.

De kinderen zullen vaker woordenlijsten mee naar huis krijgen met woorden die zij moeten leren. Deze woorden worden op school aangeleerd en moeten thuis herhaald worden.

Verder nodigen wij jullie graag uit voor onze informatieavond op 10 oktober van 18.00 tot 19.00. Dan zal het verloop van de rest van het jaar met u besproken worden.

Groetjes uit Unit 5/6.