Informatie unit 5/6

Vrijdag 28 september 2018

Beste ouders,

Het gaat al beter met keersommen en klokkijken, er moet thuis wel geoefend blijven worden zodat het nog beter gaat.

Het gebeurd heel regelmatig dat kinderen hun zwem- en/of gymspullen vergeten. Groep 5 heeft op dinsdag zwemmen en beide groepen hebben op woensdag en vrijdag gym. Wij willen u vragen om de kinderen spullen mee te geven zodat zij mee kunnen doen aan deze lessen. Op vrijdag moeten de spullen weer mee naar huis om gewassen te worden.

Het huiswerk wat de kinderen mee krijgen voor het weekend moet op maandag, dinsdag of uiterlijk woensdag weer worden ingeleverd.

Aan de kinderen zonder zwemdiploma is een formulier mee gegeven voor extra gratis les in de vakantie. U kunt uw kind hiervoor aanmelden. Dit formulier moet uiterlijk dinsdag 2 oktober ingeleverd worden bij de leerkracht van de groep. Als u uw kind aanmeld is aanwezigheid bij de les verplicht, anders kunt u een boete krijgen.

Er blijven regelmatig broodtrommeltjes en drinkflessen op school staan. Als de spullen niet worden meegenomen worden ze weggegooid. Zorg dus dat u kind de spullen mee naar huis neemt.

Fijn weekend en tot volgende week!

Leerkrachten van Unit 5/6.