weeknieuws 5-9 december

weeknieuws 5-9 december

Zondag 4 december 2022

Beste ouders, 

We hebben een fijne week gehad. Kinderen in de onderbouw zitten vol spanning te wachten op het Sinterklaasfeest maandag. De kinderen van bovenbouw zijn druk geweest met hun surprise.

Maandag ontvangen we de Sint en zijn pieten graag op school en bezoekt de Sint speciaal de groepen 1 t/m 4. We ontvangen de Sint in de hal. De ouders van de kleuters en peuters zijn van harte welkom. De andere ouders graag buiten blijven. Het wordt anders te vol in de hal.

Het managementteam en het team hebben afgelopen week de oplossingen voor de zorgen van de bovenbouw besproken. Aankomende week worden deze verder uitgewerkt. Het is geen eenvoudige puzzel omdat we door het lerarentekort moeilijk is om extra mensen te vinden en wanneer je gaat schuiven in het team dit ook iets doet bij de andere groepen.  

Paarse vrijdag

Net als vorig jaar zal de school aandacht besteden aan paarse vrijdag. Het is een dag waarin we bespreken dat iedereen zichzelf mag zijn en dat niemand mag worden buitengesloten of gepest. Het overkoepelende thema hierbij is respect. We doen het niet groot maar in elke klas zal passend bij de kinderen worden gesproken over anders zijn.

Uitjes

De groepen 5 en 6 gaan schaatsen. De groepen 7 en 8 gaan op bliksemstage. Afgelopen week was groep acht bij het ROC. Ze hebben hier bij de banketbakker speculaas versierd.

Schoolfruit 

Ook deze week de hele week schoolfruit.

Aankomende week  

Maandag 5 december

Sintviering en surprise in de hogere groepen.

Dinsdag 6 december

Themabijeenkomst ouders van peuters en kleuters in de flexkamer. Het gaat over voorlezen aan jonge kinderen. Voel je welkom ook als je geen kind bij de kleuters of peuters hebt.

Woensdag 7 december koffieochtend.

Mogelijkheid om vragen te stellen over paarse vrijdag.

Vrijdag 9 december Paarse vrijdag

Voor de rest geen bijzonderheden deze week.

 

Agenda

  • Maandag 5 december Sint
  • Donderdag 22 december kerstdiner
  • 26 december – 6 januari Kerstvakantie

 

Allen een hele fijne week.

 

Groet Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl