weeknieuws 12-16 december

Zondag 11 december 2022

Beste ouders,

We hebben een fantastische Sinterklaasfeest gehad op school. Het was fijn om de Sint weer op school te ontvangen. De jonge kinderen hebben een mooi cadeau ontvangen. Bij de oudere kinderen zijn prachtige surprises en rijmen gemaakt. Wij schatten zo in dat veel ouders hier een helpende hand in zijn geweest. Dank hiervoor namens het hele team en ontvangers!! De kinderen hebben ervan genoten.

We hebben twee weken voor de kerstvakantie, we gaan in die weken nog hard aan het werk. Begin van de week zal de school worden omgetoverd in kerstsfeer.

Ook deze week waren er weer uitstapjes. Groep 5-6 waren schaatsen voor veel kinderen was dit de eerste keer op schaatsen. Groep 7 en 8 waren op stage. Kinderen gingen naar verschillende plekken o.a. Artis, Technische Unie en del La Mar.

Het was jammer dat we afgelopen vrijdag veel kinderen misten. In de klassen zijn mooie gesprekken gevoerd over anders zijn en respect hebben voor elkaar.

Schoolfruit

Ook deze week de hele week schoolfruit.

Aankomende week

Woensdag koffieochtend hiervoor komt een speciaal bericht.

Voor de rest geen bijzonderheden deze week.

• Donderdag 22 december kerstdiner
  • 26 december – 6 januari Kerstvakantie

Allen een hele fijne week.

Groet Huizingateam