Borre komt logeren bij 1/2 C

Woensdag 3 oktober 2018

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande weken (in het teken van thema vriendschap van de kinderboekenweek) gaat Borre elke dag met zijn logeerkoffer mee met een kindje. Het is de bedoeling dat Borre s'middags mee gaat naar huis en gezellig meedoet  met spelen, eten, televisie kijken, boekje lezen, boodschappen doen, buiten spelen en ga zo maar door... In de koffer van Borre zitten twee boekjes wat voorgelezen kan worden, een tandenborstel om de tandjes van Borre te poetsen voor het slapen gaan, een knuffeltje waar Borre altijd mee slaapt, een spelletje, een mandarijn omdat dat zijn lievelingsfruit is en een schrift waarin ouder/verzorger een stukje over de middag en avond iets kan schrijven wat we de volgende ochtend kunnen voorlezen in de kring aan de andere kindjes.  Ook is het leuk als uw kind een tekening over het logeerpartij kan tekenen. De volgende ochtend niet vergeten om Borre mee te nemen. Dan kan hij weer mee met een ander kindje.

Veel plezier met Borre!