weeknieuws 30 jan. - 3 febr.

weeknieuws 30 jan. - 3 febr.

Zondag 29 januari 2023

Beste ouders/verzorgers, 

We zijn deze week met de voorleesdagen gestart, het was een groot succes. In alle groepen werd is er voorgelezen en bij de kleintjes door vaders. Aankomende week zullen we samen met de kinderen veel (voor)lezen. Hopelijk doet u dit ook met de kinderen thuis. Met de kinderen uit hogere groepen kunt u dit doen. Veel kinderen zijn bijvoorbeeld gek op moppen voordragen.

Verdacht situaties schoolpleinen

In de afgelopen dagen zijn er verschillende signalen gekomen over verdachte situaties op schoolpleinen in Amsterdam Noord en West. Wij hebben hier als school en vanuit het bestuur Stichting Westelijke Tuinsteden afstemming over (gehad) met betrokken partijen, waaronder de politie. We kunnen inmiddels constateren dat er feitelijk geen incidenten hebben plaatsgevonden en geen sprake (meer) is van verdachte situaties.

De verhalen die bij de scholen en politie zijn binnengekomen, waren geen aanleiding voor de politie om daadwerkelijk een rechercheonderzoek in te laten stellen.

Politie adviseert om vooral de rust te bewaren. Vanzelfsprekend blijven zij alert en benaderbaar.

Rapporten mee en gesprekken

Veel ouders hebben zich al ingeschreven, dit kan tot dinsdag 31 januari hierna wordt u ingedeeld. De gesprekken worden gevoerd met het kind.

PO-VO traject

Samen met obs de Toekomst en Comenius Lyceum zitten wij in het PO-VO traject. We maken samen een programma om voor de kinderen de overstap naar het VO zo goed mogelijk te laten verlopen. Aanstaande donderdag zal voor groep 8 een scholenmarkt zijn op de Huizingaschool.

Pluizenbolletje

Pluizenbolletje verzorgt naschoolse opvang in de wijk. Vanaf aanstaande maandag doen zij dit ook in de school. Zij zijn dan 5 dagen per week op school. Mocht u opzoek zijn naar naschoolse opvang kijk dan op de website van Pluizenbolletje.

Schoolfruit en ontbijt

Ook deze week ontbijt en schoolfruit.

Vrijdag 3 februari: kinderen krijgen hun rapport mee.

Er zijn deze week geen bijzonderheden.  

 

Planning:

3 februari: rapporten mee

6 en 8 februari: rapportgesprekken

27febr-3mrt: voorjaarsvakantie

 

Een fijne week en een warme groet, 

 

Huizingateam 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl