Kleuters gaan naar Artis op 21-03-2023

Kleuters gaan naar Artis op 21-03-2023

Maandag 13 maart 2023

Beste ouders/ verzorgers van de kleuters, 

Zoals jullie al merken gaat het nieuwe thema over "naar de dierentuin". Daarom leek het ons ook leuk en leerzaam om naar Artis te gaan met alle kleuters.

Wij gaan op dinsdag 21-03-2023. Om 08.30 uur gaan we vertrekken vanuit school en zijn rond 14.30 uur terug op school. Zorg dat uw kind die dag op tijd op school is want we vertrekken echt precies om 08.30!!!

Wij gaan met het openbaar vervoer reizen, daarom we 1 begeleider per 2 kinderen nodig. Er zullen deze week lijsten komen op de deuren van het klaslokaal zodat u zich kunt opgeven als u mee zou willen gaan als begeleider. Als u mee gaat als begeleider bent u tijdens het reizen en in Artis verantwoordelijk voor de kinderen die u krijgt. Het is niet mogelijk om uw jongere kinderen mee te nemen. Denk a.u.b hier wel aan als u zich gaat opgeven!

De kinderen nemen op die dag net als alle andere dagen hun fruit, water en brood mee. Kijk even naar het weerbericht om rekening te houden met regenkleding etc. Als uw kind regelmatig ongelukjes heeft, geef dan ook 1 setje reservekleding in een plastic zak in de tas van uw kind mee. 

Als uw kind op die dag gebruikt maakt van naschoolse opvang, is het handig dat u hun informeert over ons uitje, voor het geval dat wij iets uitlopen in tijd dat ze daar rekening mee kunnen houden. 

Wij hebben er heel veel zin in, we hopen dat het weer ook lekker aangenaam en droog blijft om er een mooie dag van te maken. 

 

Vriendelijke groeten,

Alle juffen en meester van de onderbouw.


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl