nieuw gezicht

nieuw gezicht

Maandag 13 maart 2023

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Liselore Berghman en stel me graag even aan jullie voor.  Jullie zullen me de komende tijd immers op school/aan de deur zien.

Ik volg de opleiding voor schoolleider en ben erg dankbaar dat ik bij Susan Herrings op de Huizingaschool enkele maanden in de leer mag komen. Ik liep ook al mee op basisscholen in Amsterdam Zuidoost en Amstelveen.

Samen met mijn man en drie lieve (basisschool)kinderen woon ik in Amsterdam.  Ik geniet enorm van samenzijn met vrienden, lezen, sporten en buiten zijn in de natuur.

Het basisonderwijs is een nieuwe context voor mij. In een vorig leven werkte ik als hoogleraar, als adviseur en als leidinggevende aan een business school. Ik stond achttien jaar met veel plezier voor de klas (van workshops en werkgroepen tot massale hoorcolleges) en heb veel rond onderwijsontwikkeling en -beleid gewerkt. Daarnaast deed ik voor het ministerie kwaliteitsdoorlichtingen van onderwijs in Nederland en België. Hoewel het basisonderwijs nieuw voor me is, ben ik dus wel thuis in onderwijsland.

Na een succesvolle carrière van bijna twintig jaar in het academisch onderwijs, besloot ik mijn sociaal engagement en mijn hart en liefde voor kinderen te volgen. De tweede helft van mijn loopbaan wil ik daarom graag wijden aan de maatschappelijk zo cruciale ‘basis’ van onderwijs en vorming: het basisonderwijs.

Ik kijk er erg naar uit om er, samen met het team van De Huizingaschool, voor en met jullie kind(eren) nog een fantastisch schooljaar van te maken!

Tot binnenkort!

Liselore


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl