weeknieuws 3-7 april

weeknieuws 3-7 april

Zondag 2 april 2023

Beste ouders en kinderen, 

Het was een fijne week. In de bovenbouw doen veel kinderen mee met de Ramadan. Ook kinderen in de middenbouw, we vragen u om goed te kijken met uw kind of het niet ten koste gaat van hun concentratie. Sommige kinderen zijn meer moe en hebben minder energie.  

Zieken 

Helaas hebben we nog veel zieken. Zahra is nog ziek en daardoor zijn we minder goed bereikbaar. Mocht u iets willen doorgeven doe dit via de chat van de schoolpraatapp of geef het in de ochtend door. Hilal en Yasmine zijn nog ziek het is nog niet duidelijk wanneer zij terugkomen. Loes is herstellende en helpt kinderen buiten de klas. Naast de vaste zieken heerst er ook nog steeds (buik)griep. We doen ons best om vervanging te vinden en soms moet er een klas thuisblijven.  

Audit 

Afgelopen week hadden we een audit op de school. We kregen een mooie samenvatting van de auditgroep. We kwaliteitskenmerken en resultaten zijn op orde. We zijn een betrokken team met een fijn pedagogisch klimaat in de school. Ze vonden het een compliment dat de kinderen in het gesprek terug hadden gegeven dat we een fijne school zijn. Op de vraag waarom we een fijne school zijn gaven zij terug: de leerkrachten leggen heel goed uit. Er waren ook een aantal aandachtpunten zoals bijvoorbeeld differentiëren en werken vanuit hoge verwachtingen. We gaan met de punten verder aan de slag.  

Schoolfruit en ontbijt 

Het ontbijt loopt gewoon door.  

Schoolfruit is er de hele week.  

Woensdag  

Aankomende weken geen koffieochtenden vanwege de Ramadan.  

Schoolvoetbal 

De meiden en jongens hebben afgelopen woensdag heerlijk gespeeld. Veel succes deze week en op mooie en sportieve wedstrijden.  

Planning 

10 april – 2e Paasdag - kinderen  vrij 

18-19 april – eindtoets 

21 april – Suikerfeest – kinderen vrij 

24 april – 5 mei - VAKANTIE 

15 mei schoolfotograaf 

 

Een fijne week en een warme groet,  

 

Huizingateam  


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl