INFORMATIEAVOND 10 dec. groep 8 naar de middelbare school

Dinsdag 20 november 2018

Beste ouders van groep 8

Het is bijna zover en dan gaat uw kind naar de middelbareschool. Een spannende tijd breekt aan. Om u zo goed mogelijk samen met uw kind voor te bereiden organiseren wij een informatieavond.

Wij nodigen u uit om samen met uw zoon of dochter op maandag 10 december om 19:00 uur naar deze voorlichting te komen. Wij verwachten dat iedereen aanwezig zal zijn!

Op deze avond zullen wij u alles vertellen over de overstap naar het VO ( voortgezet onderwijs). Van definitief advies tot aanmelding middelbareschool. U krijgt dan een scholengids waarin alle informatie vermeld staat over de scholen en wanneer de opendagen zullen plaatsvinden.

Ook hebben wij Mohammed Chaara uitgenodigd als gastspreker. Hij zal o.a. iets vertellen over het project 'Paspoort naar je toekomstdroom'.

Kortom zet 10 december alvast in uw agenda!

Leerkrachten unit 7/8