Nieuwe naschoolse activiteit FLOORBALL

Donderdag 22 november 2018

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande vrijdag zal er door stichting Cluppi een nieuwe naschoolse activiteit worden georganiseerd bij ons op school. De activiteit is floorball. Deze sport lijkt op hockey, maar dan met een andere stick en met andere regels. Een leuke en stoerdere variant op hockey. Er zijn gastlessen gegeven aan de groepen 3/4.

Floorball is niet alleen voor de groepen 3/4 maar iedereen tussen de 5 en 12 jaar mag komen.

De les start om 15:00 en is om 16:00 weer afgelopen. De eerste 10 weken zijn gratis!!! Dan kan je echt gaan ontdekken of floorbal iets voor jou is! Na de 10 weken kan je lid worden en zijn de kosten 299 euro per seizoen. Als je in bezit van een stadspas bent, kun je dit declareren bij het jeugdsportfonds.

Daarnaast organiseert cluppi ook nog voetbal als naschoolse actitiveit. Wil je daar meer over weten? Kom dan naar mij toe en dan vertel ik je er meer over.

Zie ik jullie vrijdag?

Groetjes,Ines