introductie buitenspeelbegeleiders

Donderdag 29 november 2018

Beste ouders en kinderen,

Het heeft even op zich laten wachten maar hier de introductie van de begeleiders bij het buitenspelen.

foto 1

Ik ben Khadija Bahara, 31 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en van Nederlandse/Marokkaanse komaf. Ik ben Bestuurskundige, Sociaal Cultureel Werker en Vitaliteitscoach van achtergrond.

Gezien mijn studies en werkervaring, grote affiniteit met Sport en Spel en kinderen ondersteun ik de Huizingaschool graag bij het begeleiden van kinderen in het zelfstandig buiten spelen.

foto 2

Hallo! mijn naam is Annabel. Ik kom uit Montfoort en volg de studie pedagogiek op het hva. Ik zit op dit moment in mijn eerste jaar waarbij ik nu stage loop bij de Huizinga school. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het leuk vind om actief bezig te zijn met kinderen. Er is veel diversiteit op de school aanwezig wat ik erg interessant vind, ik denk dat we veel van elkaar kunnen leren.

foto 3

Ik ben Berna Dinler en ik ben 20 jaar oud en kom uit Soest. Ik ben eerstejaarsstudent aan de Hogeschool van Amsterdam en studeer pedagogiek. Ik werk graag bij de Huizingaschool omdat ik zelf aan sport doe en het leuk vind om ook anderen de verschillende sporten aan te leren en ze daarbij te helpen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met kinderen te werken en ze daarbij ondersteuning te bieden.

foto 4

ik ben Mattheus Campbell, afgestudeerd als Sport en Bewegingscoordinator en werk op de huizinga School omdat dit een hele fijne school is. Ik wil graag mijn ervaringen met de kinderen delen en ervoor zorgen dat zij ook ervaren hoe het is om met elkaar te kunnen spelen op een leerzame manier.

foto 5

Elijah Alvares, 24 jaar.

Ik ondersteun graag bij de Huizinga school omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen de mogelijkheid moeten krijgen om in een veilige en leuke omgeving te sporten tijdens en na schooltijd.

foto 6

Mijn naam is Mehdi en ik kom uit Amstelveen

Ik heb in Tunesië aan de universiteit van sport gestuurd.

Ik geef ook handbal training aan een team van de vereniging Westsite bij Riekerhaven

ik vind het leuk om actief bezig te zijn met kinderen.