GRATIS ZWEMLES voor kinderen van groep 6, 7, 8

Maandag 3 december 2018

Je zit in groep 6, 7, of 8 en je hebt geen zwemdiploma A. Als je dat graag zou willen, zijn daar mogelijkhden voor! De Gemeente Amsterdam heeft zwemlessen ingekocht waar je aan mee kunt doen. Je betaalt niets. Kinderen van groep 7 en 8 hebben voorrang. De lessen starten in januari. Let op als je je opgeeft, verwachten ze je elke week op les!!

Er zijn lessen in verschillende zwembaden op verschillende tijden. Je kunt je opgeven wat jouw uitkomt met de volgende link:

www.amsterdam.nl/schoolzwemmen

klik op het aanmeldformulier onder het kopje "gratis zwemles" . Daar vul je je gegevens in. Kies de lessen waar je naar toe kunt. Klik vervolgens op 'verzenden'. Zodra er plaats is in 1 van de lessen van je keuze, ontvang je per post een deelname bewijs.