uitnodiging OR en MR

Donderdag 6 december 2018

Beste ouders,

Naar aanleiding van de bijeenkomst van 15 november willen wij graag als MR en OR eventuele vragen en twijfels met u bespreken.

Wij weten dat er die dag veel informatie is gegeven. Het is heel begrijpelijk als niet alle informatie helder is overgekomen of blijven hangen. Mocht dit voor u gelden dan kunt u altijd terugvallen op de MR en OR.

Binnen de MR en OR bijeenkomsten spreken wij veel over de school, leraren, kinderen en het beleid. Wij willen hierbij benadrukken dat wij het als onze taak zien om als bruggenbouwers de samenwerking tussen school en ouders te verbeteren.

Hierbij nodigen wij u uit om langs te komen tijdens het kerstdiner van uw kind. Tussen 17.10 tot 18.20 zitten wij in de flexruimte.

Vriendelijke groet OR en MR