Unit 3/4 nieuws

Vrijdag 18 januari 2019

Beste ouder(s),

Helaas hebben wij nog steeds last van het lerarentekort. Daarom waren vandaag de kinderen van groep 4 vrij. Volgende week vrijdag hebben wij nog steeds niet genoeg leerkrachten in unit 3/4, maar hoeven wij waarschijnlijk niemand thuis te laten. Door de leerkrachten anders in te zetten kunnen wij alle kinderen weer onderwijs geven.

In unit 3/4 zijn wij met het project 'de uitvinder' bezig. De kinderen zijn heel enthousiast en kennen al veel nieuwe woorden. Aankomende maandag start de week van 'techniek'.

Hiervoor hebben wij lege melkpakken en toiletrollen nodig. Verder hebben wij spullen nodig die uit elkaar gehaald mogen worden, zoals oude computers, lampen, radio's of iets anders.

Heeft u thuis nog wat liggen dat uit elkaar gehaald mag worden dan mag u dat aan u kind meegeven.

Alvast bedankt en goed weekend!

Groetjes de juffen en meester van unit 3/4