Interactief Theater voor ouders

Dinsdag 16 april 2019

Komt u ook naar het theater?!

Dus vind u het soms ook best lastig om uw kind op tijd naar bed te krijgen? Zeurt uw kind om meer zakgeld? Speelt uw kind ook liever op de computer dan buiten?

Natuurlijk wilt u dat uw kind gezond opgroeit. Tegelijk is opvoeden soms best lastig. Bent u ook op zoek naar handige tips? Kom dan naar de voorstelling ‘Voor je het weet zijn ze groOt’! Tijdens de voorstelling worden herkenbare situaties nagespeeld tussen ouder en kind. U kunt meedenken en meepraten over hoe u uw kind gezond en positief opvoedt. Ouders kunnen tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoort en ziet u ook hoe andere ouders dat doen. Het is grappig en ook heel handig!

Wanneer: dinsdag 21 mei

Tijd: 08:50 (inloop vanaf 08:35)

Waar: In de hal van de Huizingaschool

Bent u er ook bij?
Tussen 6 mei en 9  mei krijgt uw kind een strookje mee naar huis waar u zich mee kan opgeven. Er is plaats voor maximaal 80 ouders. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is kinderopvang aanwezig, wel van te voren doorgeven.

Tot dan!