Naschoolse activiteiten

Maandag 13 mei 2019

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag hebben we gastlessen gekregen in de gymlessen van de juf die de turnlessen gaat verzorgen en de naschoolse activiteit: kleutergym.

Van de kinderen heb ik al veel enthousiaste reacties terug gekregen. Hartstikke leuk om te zien dat er zoveel animo voor is.

Als ouder is het nog wel belangrijk om uw kind hiervoor aan te melden bij mij! Voor kleutergym is het inschrijfgeld 10 euro voor alle lessen.

Turnen kan via de stadspas aangemeld worden. Heeft u geen stadspas? Geen probleem. Kom even bij mij langs en geef ik u hier meer informatie over.

Tot slot wil ik nog laten weten dat er morgen KICKBOXEN is voor meisjes. Ik heb tot nu toe nog te weinig aanmeldingen. Desondanks willen we morgen wel starten met de lessen, Ik hoop dat er nog meer enthousiaste meiden uit groep 6,7 en 8 zijn die zich willen opgeven.

Groetjes, Ines