groep 8

Vrijdag 30 augustus 2019

Beste ouders van groep 8,

De eerste week zit er op van het laatste jaar van de basisschool. Een spannend jaar.

De afgelopen week hebben we vooral met elkaar kennis gemaakt en besproken hoe we het graag willen in de klas. We hebben afspraken en regels gemaakt, zodat we een veilige klas worden, waarin goed geleerd wordt.

Volgende week zijn de gesprekken met u als ouder, samen met uw kind. Hierin kunnen we kennismaken en eventueel afspraken maken. Als u zich nog niet heeft ingeschreven kunt u dat maandag nog doen. Het formulier hangt nog beneden in de hal. Graag zouden we iedereen willen spreken!

18,19 en 20 september gaan we op kamp. Altijd super leuk en belangrijk om als groep te doen. We leren elkaar nog beter kennen en dit helpt voor de sfeer in de groep en het leren. Dit jaar gaan meester Ousama, meester Rezgar, juf Ines en juf Judith mee. Juf Zainab komt ook een dag. Meer informatie volgt nog.

We willen u op de hoogte houden hoe het gaat in de groep en waar we aan werken, zodat u thuis ook kunt ondersteunen. Dit zullen we doen onder groepsnieuws. Dus meldt u zich aan bij groep 8.

( wachtwoord is Huizingaschool)

Vriendelijke groeten en een fijn weekend!