weeknieuws 2-6dec

Zondag 1 december 2019

Beste ouders/verzorgers,

Het was een enerverende week, met het nieuws van het bestuur dat alle scholen een week dicht gaan tussen 9dec-13dec. Hierdoor was de stichting STWT veel in het nieuws en ook de Huizingaschool.

Zieken

Peggy en Oussama zijn nog steeds ziek ook aankomende week. Met het team en de invalpoule zorgen we voor vervanging.

Voorgangsgesprekken

De voortgangsgesprekken zijn gestart. We willen graag met alle ouders en kinderen een gesprek. Heb je nog geen gesprek gepland doe dit deze week.

Juf Mirjam

Juf Mirjam heeft afgelopen haar geschiktheidsonderzoek behaald. Zij mag nu zelfstandig voor een groep staan.

Workshop en Pietendag

De workshops en pietendag waren een groot succes. Kinderen genieten van dit soort activiteiten. Ze leren veel door met elkaar samen te werken en zijn hierdoor bijvoorbeeld veel met taal bezig. We kunnen nog steeds hulp gebruiken bij de workshops.

Schoolfruit

Aankomende week krijgen de kinderen woensdag, donderdag en vrijdag weer schoolfruit. Het schoolfruit bestaat uit meloen, waspeen en appel.

Brief over het programma in de sluitingsweek 9-13december

De buurt heeft een programma gemaakt voor de hele week. Uw kind(eren) kunnen de hele week, of een of meerdere dagen, op de Ru Pare bij de August Allebeplein lessen volgen en aan activiteiten deelnemen. Dat is van 08.30 tot 15.00.

• U brengt uw kind(eren) , zoals u gewend bent, naar school. Volwassenen begeleiden  alle kinderen dan, in 10 minuten lopen, naar de Ru Pare.
  • De lessen in de Ru Pare beginnen om 09.30 uur.
  • Alle kinderen blijven over
  • Het lesprogramma is om 14.30 afgelopen, om 15.00 zijn we weer terug op school.

Het les- en activiteitenprogramma bestaat uit lessen rekenen, lezen en schrijven; natuur en milieu. Technieklessen. Ook zijn er activiteiten als theater en muziek.
De leerkrachten zijn dit keer niet de vertrouwde leerkrachten van school, maar volwassen bewoners van Slotervaart. Bijvoorbeeld huisarts Matthijs Elzinga en wijkverpleegster Els.

Naast de “gast docenten” zijn er klasse assistenten aanwezig.

Maandag krijgen de kinderen hierover een brief. Wilt uw kind mee doen aan het programma lever de brief dan getekend uiterlijk donderdag 5 december in bij de leerkracht.

Dinsdag 3december

Gesprek ouders groep 3A

Sinterklaas 5december

Sinterklaas komt 5 december aan op school, aankomende meer hier meer informatie over.

Fijne week, groet namens het team Susan