Start groepen 5

Vrijdag 24 april 2020

Beste ouders, 

Vanaf maandag 11 mei gaat de school weer open. Voor de komende weken (tot 1 juni) kunnen wij de kinderen die naar school komen, om de dag ontvangen. Op de dagen dat de kinderen niet op school aanwezig zijn, wordt thuis gewerkt aan het dagprogramma net zoals u dit de afgelopen weken van ons gewend was. Dit geldt ook voor de kinderen die helemaal niet naar school kunnen komen. Er worden dagelijks dagprogramma's en instructies via de online kanalen verstuurd voor zowel de kinderen op school en de kinderen thuis. De kinderen werken hier dagelijks aan. 

In week 20, verwachten wij de kinderen op maandag, woensdag en vrijdag op school. Op de andere dagen werken de kinderen vanuit huis. 

In week 21, verwachten wij de kinderen op dinsdag en donderdag op school. Op de andere dagen werken de kinderen vanuit huis. 

In week 22, verwachten wij de kinderen op maandag, woensdag en vrijdag op school. Op de andere dagen werken de kinderen vanuit huis. 

Voor alle schooldagen  gelden, voor zowel de kinderen thuis als op school, de normale schooltijden van 8:30uur-14:30 uur, behalve op de woensdag (8:30uur-12:15uur).

Wij wensen jullie voor nu een fijne vakantie. Wij zijn na de vakantie weer bereikbaar via de mail en Whatsapp. 


veel liefs,

leerkrachten van groep 5A en 5B

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl