werkstukken/spreekbeurten + schoolvoetbal + Cito

Donderdag 9 mei 2019

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande weken zullen de kinderen van 5 en 6 tussen de reguliere lessen door, werken aan werkstukken. Zodra de werkstukken door de leerkrachten goed zijn gekeurd, moeten ze ook een spreekbeurt houden. De intekenlijst voor het houden van de spreekbeurten komt vrijdag aan de lokalen van 5/6 te hangen.

De kinderen mogen uiteraard naast de begeleiding van hun leerkrachten, begeleidt worden bij het maken hun werkstuk en voorbereiden van hun spreekbeurt door ouders. Als u vragen hierover heeft, dan zijn meester Bnar en meester Rezgar de aanspreekpunten.

Voor de komende 2 weken staan tevens de Citotoetsen op het programma.

Woensdag 15 mei is er schoolvoetbal. De mannen spelen dan de halve finale bij DCG en starten met hun eerste wedstrijd om 15.30 uur. Hopelijk komen jullie hen steunen richting de finale!

Groeten van de juffen en meesters van UNIT 5/6!