Algemene informatie Unit 1/ 2

Dinsdag 27 augustus 2019

Beste ouders/ verzorgers van Unit 1/2, 

Welkom in het schooljaar 2019/2020. Via deze weg willen wij jullie graag een aantal belangrijke punten doorgeven; 

 

  • Zoals u al weet hebben wij dit schooljaar andere schooltijden. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.30 uur - 14.30 uur. Woensdag: 08.30 uur – 12.15 uur 
  • Op de maandag, dinsdag donderdag en vrijdag hebben de leerlingen een tussendoortje en lunchpauze op school. Geef uw kind fruit/groente, bruine boterham met gezond beleg en water mee. Bij ons op school drinken de kinderen alleen water.  
  • Op woensdag hebben de leerlingen alleen een tussendoortje op school, geef uw kind op de woensdagen alleen fruit/ groente en water mee. 
  • Unit 1/2 heeft elke dinsdag en donderdag gymles. Geef uw kind een T-shirt en korte broek mee voor de gymles, kleuters gymmen bij ons op school op blote voeten. Denkt u er alstublieft aan om de gymkleding van uw kind elke vrijdag mee om te wassen voor de hygiëne?  
  • Elke woensdagochtend tussen 08.30 uur en 08.45 is er spelinloop. Dit betekent dat de ouders met hun kinderen samen een kwartiertje samen aan een opdracht gaan werken. Het is belangrijk om bij uw kind aanwezig te zijn.  
  • In Unit 1/ 2 dragen alle leerlingen binnen gymschoenen i.v.m. hygiëne, kinderen spelen vaak op de grond en dan is het fijn als het schoon is.  
  • Dit jaar geldt de gezonde traktatie ook voor de leerkrachten, dus helaas geen ongezond eten meer voor de leerkrachten! 

Voor nu even genoeg informatie. Op woensdag 4 september tussen 17.00 uur en 18.00 uur hebben we een ouder informatiemiddag waar we nog meer gaan bespreken. Noteert u deze data in uw agenda? 

Met vriendelijke groeten, 

Juffen en meester van Unit 1/2 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl