compliment

Woensdag 11 september 2019

Beste ouders en kinderen,

De eerste weken zitten er al weer op. We zijn goed gestart en daar horen ook een paar complimenten bij. We zijn een gezonde school, alle kinderen drinken water en bijna alle kinderen eten bruin brood. Het is mooi te zien hoe kinderen dit ook belangrijk vinden.

De sfeer in de school is goed. Kinderen, team en ouders gaan met respect met elkaar om. Er is meer rust en kinderen weten beter wat de regels en afspraken zijn. Het is fijn te zien hoe kinderen en ook leerkrachten genieten om weer op school te zijn.

Veel ouders zijn al op gesprek geweest en hebben de twee brieven ingeleverd. De ouders die dit nog niet hebben gedaan. Maak een afspraak met de leerkracht en lever de twee brieven in. Zo kunnen wij zien hoe de ouderbijdrage verloopt en hoe jullie de school een handje willen helpen.

Laten we met elkaar deze sfeer vasthouden en er een mooi jaar van maken.

Namens het team een warme groet,

Susan