weekmail 16-20 december

Zondag 15 december 2019

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Afgelopen week is door het team van de Huizingaschool hard gewerkt hoe we de kwaliteit van ons onderwijs voor nu en in de toekomst kunnen behouden. In de week zijn we naar de lezing gegaan van anders organiseren door Wouter Hart. Er zijn verschillende gesprekken gevoerd met andere scholen, Joke Middelbeek, Lodewijk Asscher, partijen en bedrijven uit de buurt/maatschappij. Door het team zijn we in werkgroepen aan het werk gegaan.

We hebben nog geen kant en klare oplossingen maar wel denkrichtingen waar we aankomende weken een vervolg aan zullen geven. We willen hier in het nieuwe jaar een presentatie van geven.

Met de gemeente en de wijk zijn we aan het kijken hoe er versterking kan worden gegeven. Aankomende maanden komt er extra inzet en aanpak. Extra inzet door buurtkracht, brugfunctionaris en extra ondersteuning op school. Aanpak door meer regie op gezinnen, aanpak van het buurtplein en de hal in de school.

Voor de kinderen waren er afgelopen week vele activiteiten. Een groep kinderen heeft gebruik gemaakt van de activiteiten in de Ru Paré en in de stad. Er is door een aantal kinderen samen met World Press een krant gemaakt. Aankomende week zal deze verschijnen.

Zieken

Peggy is weer beter en aankomende week aanwezig. Oussama is helaas nog ziek.

Workshops en Podium

Aankomende week is de laatste workshop van deze ronde. Bij de kookworkshop, knikkerbanen en op wereldreis kunnen we nog steeds hulp van ouders gebruiken.

Op vrijdag zal er een podium zijn.

Schoolfruit

Aankomende week krijgen de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag fruit. Ze krijgen deze week mandarijn, meloen en appel. Fijn als er ouders helpen bij het uitdelen.

Donderdag kerstfeest

Tussen 17.00u-17.15u kunt u uw kind naar de klas brengen.

Tussen 18.15u-18.30u kunt u uw kind weer ophalen. In de hal kunt u aangeven wat u meeneemt naar het kerstdiner. Vergeet een bord, bestek en beker mee te geven.

Door de oudercommissie wordt een samenzijn georganiseerd in de hal en flexkamer. Er zullen aangeklede tafels zijn. Ouders mogen een hapje en drankje meenemen zodat zij gezellig samen kunnen zijn tijdens de kerstdiner van de kinderen.

Een fijne en gezellig week, groet namens het team Huizingaschool.