weeknieuws 3-7 februari

Zondag 2 februari 2020

Beste ouders,

Juf Rofayda is bevallen van een zoon Zayd. Moeder en zoon maken het goed.

Het was weer een mooie week. Kinderen hebben genoten van de vele activiteiten in de school en er is veel geleerd. De secretaris generaal was in groep 6, er is gesproken door een verkeersleider over de black box. Vrijdag hadden we een prachtige afsluiting van het letterfeest in groep 3. De kinderen en leerkrachten hebben het ontzettend gewaardeerd dat alle ouders aanwezig waren.

Dinsdag is stil gestaan bij de resultaten van de WOK-week. Hierin is expliciet vernoemd dat we op de Huizingaschool geen grote veranderen gaan doen aankomend jaar. We gaan wel zaken uitproberen en kijken of ze aansluiten bij het onderwijs wat we willen geven.

Woensdag was er een bijeenkomst over gezonde voeding. Wist u dat mais zeer gezond is voor kinderen omdat hierin vele vezels zitten kinderen mogen daarom ook maisbrood mee naar school nemen.

Het gesprek met de wethouder Marjolein Moorman was goed. We hebben haar kunnen laten zien waar we als Huizingaschool trots op zijn en hebben haar ook onze zorgen benoemd. Ze herkent onze zorgen en zet zich vol in juist voor scholen als de Huizingaschool.

Om beter zicht te krijgen hoeveel er opgehaald is qua ouderbijdrage voor het schoolreisje heeft het team en de ouderraad er voor gekozen om in een klas te werken met een thermometer. Hier kan per klas worden gekeken hoeveel geld er is ontvangen qua ouderbijdrage voor het schoolreisje.

Deze week staat voor sommige in het teken van het lesbezoek.

Maandag 3 februari

Groep 4-5 gaat naar het Rijksmuseum.

Dinsdag 4 februari

Start PGO-onderzoek voor 5 jarige

Tien studenten van de iPabo starten met het ondersteunen van kinderen in groep 5 en een paar bij Engels in groep 8.

Woensdag 5 februari

Susan in de ochtend in de flexkamer, als er vragen of zorgen zijn kom op de koffie of thee.

Donderdag 6 februari

Susan in de ochtend bij directie-overleg

Groep 8 gaat naar het paleis op de Dam.

Vrijdag 7 februari

Jump-in onderzoek groep 4

Allen een mooie en inspirerende week namens het team, groet Susan