Informatie coronavirus

Vrijdag 13 maart 2020

Beste ouder(s),

Wij begrijpen van de ouders dat er zorgen zijn rondom het coronavirus. Als school volgen wij het advies van premier Rutte. Bij kinderen die verkouden zijn, hoesten of verschijnselen hebben van griep is het advies om uw kind thuis te houden.  Als ouder kunt u het beste inschatten of dit op u kind van toepassing is of niet. Hoe de komende periode eruit gaat zien, daar kunnen wij nu nog geen inschatting van maken.

Er zijn ook vragen over huiswerk meekrijgen. Wij geven voor nu geen huiswerk mee als uw kind ziek of thuis blijft. We doen dit ook niet bij gewone ziekmelding. Mochten de richtlijnen veranderen dan kijken we hier opnieuw naar.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, zodra hier iets in verandert houden wij u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Het Huizingateam.