Informatie groep 4

Vrijdag 24 april 2020

Beste ouders van groep 4,

Wat zijn wij blij dat wij weer naar school mogen! Wij vinden het heel leuk om veel kinderen weer te zien. Hierbij nog een paar mededelingen vanuit groep 4:

• Zorg ervoor de kinderen alle spullen weer mee hebben op de eerste schooldag (Estafette werkboek, Estafette leesboek, spellingschrift, rekenschrift)
  • De schooldagen van groep 4 zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 14.30
  • Op dinsdag en donderdag hebben de kinderen gym
  • Op woensdag werken de kinderen thuis zelfstandig aan de leerdoelen in Snappet.
  • Communicatie met ouders/kinderen blijft via Teams dus houdt Teams dagelijks in de gaten.
  • Maandag 11 mei is de eerste schooldag voor groep 4.

Voor de ouders waarbij het nog niet goed voelt om hun kinderen naar school te sturen hebben wij ook alle begrip. De kinderen die thuisblijven krijgen vanaf dinsdag 12 mei weer les. Maandag 11 mei krijgen jullie hier meer informatie over hoe het thuisonderwijs zal plaatsvinden.

Een hele fijne vakantie toegewenst,

De juffen en meesters van groep 4