weeknieuws 24-28 augustus

Zondag 23 augustus 2020

Beste ouders/kinderen,

We zijn samen goed gestart. In de groepen is veel met elkaar gesproken over hoe we dit jaar samen gaan werken. Welke afspraken maken we samen en hoe gaan we samenwerken. De aankomende weken zal hier nog veel aandacht voor zijn. Net als taal en rekenen zijn dit zaken die tijd en aandacht vragen. Het zorgt voor een fijne sfeer in de klas waardoor kinderen beter tot leren komen.

In de vorige weeknieuws werd het al aangekondigd. We gaan dit jaar de groepsberichten niet meer via de algemene berichten versturen maar via groepsnieuws.

Om een groepsnieuws te ontvangen moet je dit aangeven binnen de schoolpraatapp. Je doet dit via de bloem (instellingen) rechtsboven. Het wachtwoord is: Huizingaschool. Mocht het niet lukken kijk dan in het bericht die hier speciaal over gaat.

Het tropenrooster van afgelopen donderdag was naderinzien niet nodig. Om dit te voorkomen hebben we een betere weerapp geïnstalleerd. Tevens zullen we een protocol (bericht) maken waarin voor ouders helder is wanneer we wel voor een tropenrooster kiezen. Het lijkt erop dat de zomer ons gaat verlaten en we aankomende week veel regen krijgen.

Aankomende week zijn er geen bijzonderheden.

Dinsdag 25 augustus schoolzwemmen groep 5

De kinderen van groep 5 die nog geen A diploma hebben gaan naar zwemles. Om 13.45u graag een afstemming met de ouders op het schoolplein, wie er meegaat met schoolzwemmen.

Ouders die meegaan in de bus moeten een mondkapje op. Er moeten minimaal twee ouders mee in de bus.

Alle ouders en kinderen een mooie week.

Frisse groet Huizingateam