weeknieuws 14-19 september

Zondag 13 september 2020

Beste ouders,

Het was weer een mooie week en er is veel geleerd. Heerlijk om te zien waar kinderen allemaal mee bezig zijn. Bij een bezoek aan de kleuters had ik een gesprek over dieren in de dierentuin. Bij groep zes ging een gesprek over het beton van de romeinen.

Het kamp van groep 8 was een succes met als slagroom op de taart de bonte avond. Juf Monique, Loes en Judith dank voor de organisatie, geduld, uithoudingsvermogen, slaaptekort, strengheid en liefde voor de kinderen.

Zieken

Afgelopen week waren er ook veel kinderen ziek. Hopelijk zijn ze aankomende week weer op school. Onderwijs en zorgpersoneel krijgen voorrang bij de test voor Corona. Wij zijn hier blij mee. Afgelopen weken hebben we gemerkt dat er meerder collega’s moesten worden getest waardoor ze meerdere dagen niet op school waren. Alle collega’s zijn negatief getest. Naoual is helaas nog ziek. Zij zal deze week vervangen worden. We proberen dit zoveel mogelijk met vaste leerkrachten van het team te doen waardoor er voor de kinderen niet te veel wisselingen zijn.

Deze week

Aankomende week zijn er geen grote bijzonderheden. Groep 6 en 8 gaan op bezoek bij het Archeon. Dinsdag zal in de meeste groepen gesproken worden over Prinsjesdag. Het is goed om thuis hier ook met kinderen over te praten.

VRIJDAG kinderen om 12.00u uit!!

Het wordt een warme week.

Iedereen een mooie en leerzame week!

Groet Huizingateam