online les en noodopvang

Donderdag 17 december 2020

Beste ouders en kinderen,

Zero tollerance ook bij online les

Ook bij online les en op social media willen we dat kinderen met respect met elkaar omgaan. Pesten en ongepast taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Doen kinderen dit dan passen we ook hier zero tollerance toe. Kinderen worden per direct ontkoppeld van  MOO. Ze kunnen hierdoor niet meer online les volgen. Ouders worden gebeld en na een gesprek met duidelijke afspraken worden kinderen weer gekoppeld aan MOO.

Noodopvang en online les

We zijn vandaag gestart met noodopvang. We hebben een grote groep kinderen. Voor deze opvang worden ook leerkrachten ingezet. Hierdoor kunnen de leerkrachten geen online les geven. Na de vakantie zal elke groep per week één dag geen begeleid online les hebben. Na de vakantie sturen we hierover een rooster in de weeknieuws.

Morgen hebben de kinderen tot 12.00u online ondersteuning. Hierna gaat het team opruimen en vakantie vieren.

Noodopvang en tijden

De noodopvang is morgen van 8.30u -12.00u

Na de vakantie houden we de schooltijden aan van 8.30u-14.30u  m.u.v. woensdag. We willen dat kinderen er om 8.30u zijn!

Iedereen veel succes en sterkte met het begeleiden van de kinderen.

Namens het team groet, Susan