Schaken verbroedert de wijk!

Vrijdag 30 september 2016

Schaken voor vaders/verzorgers. Beste vaders, Sinds ruim een maand staan er schaakborden in de grote hal. Mooi om te zien dat veel kinderen enthousiast zijn geworden om te schaken. Ook bij een aantal collega’s, ouders en vooral vaders hoorden we enthousiaste reacties. Wij willen een begin maken met schaken op school door alle vaders uit de nodigen en te vertellen, welke positieve invloeden het schaken kan hebben. Op woensdag 5 oktober zullen meester Bnar en meester Jorge een korte presentatie geven aan belangstellende vaders. Leuk voor vaders die al kunnen schaken, maar ook voor vaders die het willen gaan leren (heel moeilijk om te leren is het niet, maar wel heel leuk). We zullen schaak les geven en er kunnen partijen gespeeld worden. We willen dus woensdag 5 oktober om 15.30 uur beginnen tot 17.30 uur. Na de herfstvakantie zullen we een schaakavond gaan organiseren.   Vriendelijke schaakgroeten van meester Bnar en meester Jorge.