Welkom allemaal!

Dinsdag 5 september 2017

Morgen gaan de deuren weer open! Hopelijk kunnen jullie allemaal terugkijken op een fijne zomervakantie.  Het team heeft een mooie voorbereidingsweek achter de rug en is er helemaal klaar voor! We verwelkomen graag iedereen op school. Deze eerste lesdag bent u natuurlijk allemaal welkom in de unit van uw kind(eren). Om ongeveer 9u gaan de leerkrachten verder met alleen de kinderen. Bij het afsluiten van het afgelopen schooljaar waren nog niet alle groepen bezet. Gelukkig is het ons gelukt om dit helemaal rond te krijgen, met de volgende nieuwe collega's in de verschillende units: Unit 1/2 In deze unit zal juffrouw Kim vanaf woensdag werkzaam zijn. Zij is zij-instromer, wat betekent dat zij versnelt de PABO gaat volgen en binnen 2 jaar de opleiding zal afronden. Zij is werkzaam op de woensdag en vrijdag. Unit 3/4 In 3/4A zal juffrouw Mieke op de donderdag en vrijdag werkzaam zijn naast juffrouw Marion. Unit 5/6 In unit 5/6 zal juffrouw Charlotte starten als onderwijsassistent op de woensdag, donderdag en vrijdag. Ook zij start direct met de PABO om zo snel mogelijk de bevoegdheid van leerkracht te behalen. Per 1 oktober zal meester Rezgar de hele week werkzaam zijn in 5/6C. Hij heeft helaas een opzegtermijn bij zijn huidige school en kan dan pas beginnen. Tot 1 oktober zullen meester Marco op de maandag en dinsdag en juffrouw Fatima op de woensdag, donderdag en vrijdag zijn taken vervangen. Vakleerkrachten bewegingsonderwijs Meester Bart werkt vanaf dit schooljaar nog 2 dagen. Naast hem zijn juffrouw Ike en juffrouw Ines er 4 dagen per week om de lessen te geven. Meester Sam loopt zijn LIO stage op de maandag, dinsdag en donderdag. We heten iedereen van harte welkom op de Huizingaschool en zijn blij met onze nieuwe collega's.