weeknieuws 14-18 maart

weeknieuws 14-18 maart

Zondag 13 maart 2022

Beste ouders, 

Het was een mooie week. De opkomst op de boekenmarkt was groot. We hebben trotse kinderen gezien die hun eigen boek hebben uitgekozen en gekocht. Er is €200,- opgehaald. We zullen dit gebruiken voor de hangmat op het nieuwe schoolplein. De kinderen willen deze heel graag.

De leerlingenraad gaat nog verder nadenken voor andere acties. De leerlingenraad zijn samen met andere leerlingen begonnen met een opschoonactie rond de school, binnenkort hier meer over. Denkt u aan de ouderbijdrage voor het schoolreisje. De kinderen hebben al leuke ideeën.

Het voelt bijna als lente en kinderen genieten van het buitenspelen. We zijn trots op de kinderen om te zien hoe goed ze dit doen. Natuurlijk zijn er nog wel eens opstootjes maar er zijn minder grote incidenten en kinderen hebben het fijn buiten.

In het voorjaar zijn er ook meer uitstapjes. Aankomende week gaat groep 7 naar het concertgebouw en groep 8 naar het verzetsmuseum. Bij het schoolvoetbal genieten de kinderen van het samen spelen en wordt er ook nog gewonnen.

Gemeenteraadsverkiezingen

Deze week zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de bovenbouw zal hier aandacht voor zijn. Goed om thuis hierover ook in gesprek te gaan met uw kind. U kunt woensdag 16 maart ook stemmen op de Huizingaschool. 

Woensdag 16 maart is er een studiedag. De kinderen zijn dan vrij.

Schoolfruit 

Bleekselderij, wortel en sinaasappel.  

 

Agenda 

16 maart                          studiedag, kinderen vrij 

21-25maart                     week van de lentekriebels

15 april                             Goede vrijdag, kinderen vrij 

18 april                             2e paasdag, kinderen vrij 

25april-6mei                   Meivakantie 

 

 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl