Koningsspelen 2022 + ontbijt

Dinsdag 19 april 2022

Beste ouders,

Vrijdag wordt het een sportief feestje met de koningsspelen bij ons op school. 'Voel je fit' is het thema van dit jaar. Om je fit te voelen is bewegen en gezond eten erg belangrijk.

Tijdens de koningsspelen wordt er genoeg bewogen met verschillende spellen in en om de school. Gezond eten begint bij iedere dag met een ontbijt. Op vrijdag zullen de kinderen na de openingsdans in de hal ontbijten in de klas. Dit ontbijt is mogelijk gemaakt door de koning. Hiervoor mogen de kinderen hun eigen bord, beker en bestek meenemen. Zorg wel dat uw kind zoals gewoonlijk fruit, water en lunch mee heeft.

Om de dag nog feestelijker te maken mogen de kinderen in sportieve en of oranje kleding naar school komen.

Wij hebben er al zin in.

Met sportieve groet