weeknieuws 5-9 september

weeknieuws 5-9 september

Zaterdag 3 september 2022

Beste ouders,

De kinderen hebben een mooie week gehad met elkaar en de leerkrachten. Er gebeurt veel in de klassen. Kinderen zijn aan het ontdekken, hoe het gaat in de groep, wat de leerkracht van ze verwacht, hoe ze aan opdrachten moeten werken, langere tijd luisteren en nog veel meer. Als ze thuiskomen zullen sommige kinderen geen zin hebben om te vertellen over school. Ze hebben even de tijd nodig. Als ouder stel je snel de vraag hoe was het vandaag? Sommige kinderen gaan hierdoor vertellen maar vele ook niet. Probeer eens een andere vraag, bijvoorbeeld:

  • Wat is het raarste / leukste wat je vandaag op school hebt meegemaakt?
  • Waar heb je vandaag hard om moeten lachen?
  • Wat kun je al, maar heb je nog niet aan de juf of meester laten zien?

Meer tips: https://www.printfriendly.com/p/g/fBCmpD

Nieuw schoolplein

Kinderen, ouders en het team genieten van het nieuwe schoolplein. Kinderen spelen er fantastisch. Na schooltijd is er geen toezicht vanuit school. Het is dan belangrijk dat ouders ook een oogje in het zeil houden. Zeker bij de nieuwe hangmat kan het druk zijn. Op school is de regel max. met twee in de hangmat. De grote kinderen drukken soms de kleintjes weg.

Opening nieuw schoolplein

Aanstaande maandag 5 september om 8.30u zal Jeroen Spanbroek de bestuurder van STWT het schoolplein officieel openen. We nodigen u hierbij uit om erbij te zijn. We vragen kinderen en ouders om op het grote plein te wachten. Het team zal om 8.20u buiten zijn.

Schoolfruit

Vanaf aankomende woensdag krijgen de kinderen weer schoolfruit. U hoeft op woensdag, donderdag en vrijdag geen fruit mee te geven. De kinderen krijgen deze week kiwi, appel en peer.

Picknick met ouders

Aankomende woensdag willen samen met ouders, kinderen en het team picknicken. We doen dit in het schommelpark 10min lopen vanaf de school. We willen ouders vragen om om 11.00u te verzamelen op school. We lopen dan samen naar het schommelpark. De kinderen graag wel een lunch meegeven. De school zorgt voor een gezonde snack. Bij slecht weer is de picknick op school.

We hebben deze ochtend geen koffieochtend.

Alle ouders en kinderen een mooie week.

Lieve groet Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl