Proefles X-fittt kids bij Palestrasports maandag 10 oktober (groep 4 t/m 8)

Proefles X-fittt kids bij Palestrasports maandag 10 oktober (groep 4 t/m 8)

Dinsdag 4 oktober 2022

Beste ouders van groep 4 t/m 8,

 

Vorig jaar zijn wij gestart met het X-fittt programma bij Palestrasports. Wij willen kinderen helpen met gezonde keuzes en willen dit jaar het programma weer (gratis) aanbieden. 

Dit jaar is het programma alleen voor kinderen die moeite hebben met overgewicht en daar extra hulp bij willen. Naast dat de kinderen hard aan de slag gaan is de rol van ouders ook belangrijk. Binnen X-Fittt Kids leren kinderen (en ouders) een gezonde leefstijl aan te nemen. Gedurende twaalf weken gaan de kinderen onder begeleiding van een trainer minimaal 2 keer in de week bewegen. Daarnaast zullen er 3 momenten bij een diëtist en fysiotherapeut zijn.

Na de herfstvakantie gaat het programma van start op dinsdag en donderdag van 15:00-16:00 bij Palestrasports. Met de groep zullen ook kinderen meedoen die niet op de Huizingaschool zitten maar ook het doel hebben om op een gezond gewicht te komen. 

Aanstaande maandag 10 oktober zal er op school een presentatie en proefles zijn om 14:45. We nodigen u en uw kind uit bij deze presentatie. Hierna kan uw kind zich wel of niet inschrijven voor het programma. 

Opgeven voor de proefles kan bij juf Ike voor vrijdag 7 oktober.

 

Sportieve groet


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl