weeknieuws 10-14 oktober

weeknieuws 10-14 oktober

Zondag 9 oktober 2022

Beste ouders,

We hadden een prachtige week met een zeer geslaagde opening van de kinderenboekenweek. In school is afgelopen week veel gelezen en voorgelezen, hopelijk ook bij u thuis. Lezen, voorlezen en samen lezen is voor jong en oud heel belangrijk niet alleen voor het leren maar ook voor het samen doen en zijn. Aankomende week zal er op school nog vele activiteiten zijn rond de kinderboekenweek. Donderdagmiddag sluiten we de week af met een podium. U bent dan van harte welkom.

Absentie of vragen via de telefoon

Veel ouders bellen nog naar school wanneer hun kind ziek is. In de schoolpraatapp zit een functie waarin u uw kind kan ziekmelden. U doet dit via de knop absentie. De leerkracht krijgt dan ook meteen bericht dat uw kind niet aanwezig is. U kunt de chatfunctie ook gebruiken wanneer u iets verlaat bent of uw kind met iemand anders mee naar huis mag. Hiervoor hoeft u niet meer te bellen.

 Naschoolse activiteiten:

Na de herfstvakantie starten de naschoolse activiteiten. Er is nog plaats voor sporten na school en het is maar 1 euro voor alle lessen! Geef je op bij Jamil, Ike of bij Zahra.

Kleuters - kleuterdans op maandag

Groep 6/7/8 - freerunnen op maandag

Groep 3/4/5 – freerunnen op vrijdag

Aankomende week

Woensdag 12 oktober

Bijeenkomst over de training: Positief opvoeden. Kennismaken met de trainer (Marjan) en ruimte om vragen te stellen.

De koffie staat om 8.30u klaar in de flexruimte.

Donderdag 13 Oktober  

Afsluiting van de Kinderboekenweek. We sluiten gezamenlijk af met een podium om 13:15 uur. Hier worden de drie winnaars (1e/2e/3e) van de beste geschreven verhalen en illustraties bekend gemaakt. Verder mogen de winnaars iets voorlezen uit hun eigen verzonnen verhaal. Alleen de peuters en de kleuters treden op. Tot slot dansen we gezamenlijk op het lied van de Kinderboekenweek. 

Programma

  • Maandag 17 oktober t/m 21 oktober Herfstvakantie
  • 23 november studiedag, kinderen vrijdag
  • 26 december – 6 januari - Kerstvakantie

Allen een fijne week!

Groet Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl