weeknieuws 21-24 november

weeknieuws 21-24 november

Zondag 20 november 2022

Beste ouders, 

We hadden afgelopen week veel zieken. Gelukkig hebben we het met elkaar kunnen opvangen. Zowel voor de kinderen als collega’s is het niet fijn wanneer iemand ziek is. We proberen zoveel mogelijk rust voor de kinderen in te bouwen en met bekende gezichten te werken. Het vaste studententeam (juf Ouissal, juf Intissar, juf Soumay en meester Soufiane) bieden daarbij veel steun bij.

Zwanger

Sommige van jullie weten het al, juf Karima en juf Dorenda zijn in verwachting. De kinderen waren blij bij het horen van het nieuws. Sommige vragen elke dag hoe het gaat met de baby’s. Juf Karima is zwanger van een tweeling.

Voortgangsgesprekken

Afgelopen week hebben de meeste ouders gesproken met de leerkracht. Het waren fijne gesprekken en voor de kinderen waardevol. Het is fijn voor de ontwikkeling van kinderen wanneer we met elkaar afstemmen hoe het gaat op school en thuis. Hoort u iets van uw kind waarbij u vragen heeft, schroom niet en neem contact op met de leerkracht. Samen dragen we de kinderen.

Vuurwerk

We horen de knallen alweer in de stad en ook op het schoolplein is er weer vuurwerk. Vuurwerk heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Wij hebben een afspraak staan met Mashuni de wijkagent om binnenkort voorlichting te geven. Voer ook thuis het gesprek over vuurwerk.

Schoolfruit 

Ook deze week de hele week schoolfruit.

Aankomende week  

Dinsdag 22 november voorlichting groep 8

Er is aanstaande dinsdag een voorlichtingsavond voor ouders en kinderen van groep 8. De avond start om 19.00u

Woensdag 24 november studiedag kinderen vrij

  

Voor de rest geen bijzonderheden deze week.

 

Agenda

  • Woensdag 23 november studiedag kinderen vrij
  • Maandag 5 december Sint viering
  • Donderdag 22 december kerstdiner
  • 26 december – 6 januari Kerstvakantie

 

Allen een hele fijne week.

 

Groet Huizingateam

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl