Kerstdiner

Woensdag 14 december 2022

Beste ouders/ verzorgers,

Op donderdag 22-12-2022 hebben wij op school een gezellige kerstdiner georganiseerd. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur gaan wij samen dineren. Tussen 18.00 uur en 18.15 kunt u weer uw kind(eren) komen ophalen. De kinderen mogen hun mooiste kleren aandoen voor het kerstdiner. Wij maken er een onvergetelijke avond van.

Op de grote ramen in de hal hangen lijsten waarop u kunt schrijven wat u voor het kerstdiner klaar wilt maken voor de groep van uw kind(eren). De lijsten van de kleuters hangen wel bij de klaslokalen, groep 3 t/m 8 hangt in de hal.  om voedselverspilling te voorkomen, maar tovh heel veel lekkere grrechten te kunnen delen, vragen we jullie om een realistische inschatting te maken wat de portiegrootte betreft.

Wilt u aub uw kind(eren) bord, bestek en beker meegeven in een zak voorzien van naam. Dit kunt u ook paar dagen van tevoren meegeven.

Met vriendelijke groeten,

Team Huizinga