Informatie unit 5/6

Vrijdag 5 oktober 2018

Beste ouders,

Hierbij willen wij allereerst alle ouders bedanken die zich hebben ingezet voor: 'de dag van de leerkracht'. Ook zijn wij erg blij met alle ouders die zich tot zover hebben ingezet bij het schoolzwemmen en lezen.

Aanstaande woensdag (10 oktober 2018) heeft Unit 5/6 een informatieavond over het komend schooljaar. Deze duurt van 18.00-19.00 uur.

Pokemonkaarten, skeelers en stepjes die mee genomen worden van thuis zijn vanaf nu verboden.

Huiswerk is voorlopig op vrijwillige basis. Het wordt klaargelegd, maar wordt niet meer besproken op school.

Inschrijven schoolzwemmen herfstvakantie is hierbij gesloten, u kunt zich niet meer aanmelden.

Denken jullie ook nog even aan de toestemmingsformulieren van juf Zaineb. En de formulieren voor toestemming voor foto's.

Fijn weekend,

Unit 5/6