Voorjaarsprogramma van het Landje

Voorjaarsprogramma van het Landje

Zaterdag 18 februari 2023

Programma voorjaarsvakantie - het LANDJE

Het lijkt nog ver weg, maar toch zijn we al bezig met een mooi vol programma voor de voorjaarsvakantie van 25 februari tot en met 4 maart. We proberen een breed programma neer te zetten zodat er voor iedereen een keuze is.

  Zaterdag 25 februari: sportcompetitie. In teams van drie gaan we onderling de strijd aan. Rennen, balspellen binnen of buiten, het kan alle kanten op. In ieder geval de bedoeling dat jullie lekker afgemat richting huis gaan. Geef je op met een team van drie of individueel. (we zorgen dan dat er team voor je is). We starten om 13:00

 Dinsdag 28 februari: kampvuur met marshmallows.

 Woensdag 1 maart: 1. Workshop hoe bouw ik een hut, deel 1. We vertellen en showen hoe je nou die ideale hut kan bouwen. We starten om 12:00. 2. Diersporen onderzoek 3. Koken enzo

 Donderdag 2 maart: knutselmiddag

 Vrijdag 3 maart: 1. Workshop hoe bouw ik een hut, deel 2. We gaan verder met waar we woensdag geëindigd zijn 2. Uilenballen uitpluizen workshop, laat even weten of je komt! Al in de ochtend, we beginnen om 11:00u!

 Zaterdag 4 maart: 1. Knutselen met Lara: bloempotjes schilderen en stekjes erin 2. Uitstapje met Petra en Sebastiaan naar de waterleidingduinen. Een frisse neus halen en genieten van de natuur. Uiteraard gaan ook de gebruikelijke activiteiten door.

Op beide zaterdagen koken met Bianca, op woensdag, donderdag, vrijdag ponykamp en op de andere dagen de ponylessen (let op, vakantie, dus de lessen zijn in de ochtend om 10:30.

hartelijke groet,

Joris de Vries

Teamleider Bouwspeelplaats het Landje en Kinderboerderij de Uylenburg

Impuls

0652504325

 Bouwspeelplaats Het Landje - Impuls Kinderopvang

afwezig op maandag en donderdag


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl