weeknieuws 27-31 maart

weeknieuws 27-31 maart

Zondag 26 maart 2023

Beste ouders en kinderen,

We hadden een mooie week. In de klassen is rond lentekriebels gesproken over je eigen grenzen, waarin verschillen kinderen en nog veel meer, zie ook groepsberichten hiervoor. 

Het team had een mooie studiedag waarbij het vooral ging over taal en het analyseren van de toets gegevens van de kinderen. Hierdoor kunnen we de kinderen nog beter helpen bij hun ontwikkeling.

Vrijdag  was er een gastspreker, die kwam vertellen over de Ramadan. Er was voor de kinderen ook een mogelijkheid om vragen te stellen. In de hal is een kleine moskee gemaakt, leuk om te zien hoe sommige kinderen hier gaan zitten met elkaar of bidden.

Audit

Maandag krijgt de school een audit. Een extern bureau gaat dan naar de kwaliteit van het onderwijs kijken. Ze doen dit door stukken te lezen, naar resultaten te kijken, lesbezoeken te doen en in gesprek te gaan met leerkrachten, ib, directie, leerlingen en ouders. Na het bezoek krijgt het team een terugkoppeling over wat zij hebben gezien op school en op papier.

Schoolfruit en ontbijt

Het ontbijt loopt gewoon door.

Schoolfruit is er niet op maandag.

Woensdag

Aankomende weken geen koffieochtenden vanwege de Ramadan.

Schoolvoetbal

De meiden en jongens hebben afgelopen woensdag heerlijk gespeeld. Veel succes deze week en op mooie en sportieve wedstrijden.

 

Planning

10 april – 2e Paasdag vrij

18-19 april – eindtoets

21 april – Suikerfeest – vrij

24 april – 5 mei - VAKANTIE

15 mei schoolfotograaf

 

Een fijne week en een warme groet, 

 

Huizingateam 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl