weeknieuws 17-21 april

weeknieuws 17-21 april

Zondag 16 april 2023

Beste ouders, 

We hadden een speciale week met voor het team een iFtar op school. Wij willen hier nogmaals de ouders die iets hebben gemaakt speciaal danken namens het gehele team, DANK.

Eindtoets

Aankomende week is de eindtoets voor groep 8. Afgelopen jaren hebben we de kinderen zoveel mogelijk meegegeven als basis. De laatste weken is er hard geoefend voor de toets. We wensen de kinderen heel veel succes en hebben vertrouwen op een mooi resultaat.

Stagiaire Anouar

Misschien heeft u het nieuws vorige week meegekregen van een jongen die betrokken was bij een scooter ongeluk (https://www.at5.nl/artikelen/219870/maaltijdbezorger-zwaargewond-na-aanrijding-met-auto-op-jan-van-galenstraat ).

De jongen is Anouar hij loopt bij ons stage en is ook een neef van Karima en Naoual. Anouar is buiten levensgevaar maar ligt nog wel bij neurologie. Wij zijn geschrokken van het bericht en hebben namens de school bloemen gestuurd.

Schoolfruit en ontbijt

Alle dagen is er ontbijt en schoolfruit.

Schoolreis

We hebben de schoolreis moeten verplaatsen omdat er geen bussen waren op 21 juni. Het schoolreis is verplaatst naar woensdag 12 juli.  

Deze week 

Vrijdag 21 april: KINDEREN VRIJ

 

Een mooie week, lieve groet van het Huizingateam

 

Agenda 

18-19 april – eindtoets

21 april – Suikerfeest – vrij

24 april – 5 mei - VAKANTIE

15 mei schoolfotograaf

 

Een fijne week en een warme groet, 

 

Huizingateam 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl