Ouder- en Kindadviseur op school

Maandag 4 september 2023

Ouder- en Kindteam op de basisschool

Heb je vragen over de opvoeding of het opgroeien van je kind? Of heb je zorgen over de situatie thuis of op school? In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Hier kan je altijd terecht, bijvoorbeeld bij de ouder- en kindadviseur die op vaste momenten aanwezig is. De professionals van het Ouder- en Kindteam zijn onafhankelijk van school. Afspreken kan op school, in de wijk, thuis of online.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken), de gezinssituatie (denk aan ruzie, scheiding, verlies) of problemen waar je misschien als ouder zelf mee zit, zoals moeite om rekeningen te betalen.

Veel ouders van de Huizinga kennen de ouder- en kindadviseur (Bonnie Klein) die verbonden is aan de school al, maar veel ook niet. Bonnie is op maandag meestal op school. Op deze dag kan je een afspraak met haar maken, maar eventueel ook op een andere dag. Afspreken kan op school, bij je thuis of bij het Ouder- en Kindteam.

Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Misschien wil je alleen wat informatie en advies? Misschien een paar gesprekken of tijdelijke begeleiding? Of een training voor jouw kind of jouzelf als ouder(s)? Bespreek het samen. Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Bonnie op 06- 12988816 (bellen of appen), of via b.klein@oktamsterdam.nl

 

Altijd welkom

Meer informatie over de Ouder- en Kindteams vind je op oktamsterdam.nl. Daar vind je ook het adres van het team in jouw wijk en de naam en contactgegevens van de ouder- en kindadviseur verbonden aan deze school.


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl