Weeknieuws 18-22 september

Weeknieuws 18-22 september

Zondag 17 september 2023

Beste ouders,

We zijn alweer in de derde week. Complimenten voor de kinderen en het team hoe fijn er wordt gewerkt. Op school heerst een fijne sfeer. Jammer dat het weer woensdag minder was, fijn om veel ouders op school te zien. Op vrijdag hebben de kinderen genoten van een ijsje.

Schoolplein

Fijn om te zien hoe goed er gebruik wordt gemaakt van het schoolplein.

Tijdens schooltijd is het plein enkel bedoeld voor de kinderen van school. Het is niet de bedoeling dat er dan ouders met (kleine) kinderen gaan spelen. Vanaf 14.15u is het plein vrij om te wachten. 

Na schooltijd blijft het plein open. We merken dat hier goed gebruik van wordt gemaakt zowel door kinderen van school als andere scholen. We willen dit ook graag voor iedereen bieden maar dan moeten we wel voor elkaar zorgen. Help elkaar en spreek kinderen aan wanneer ze dingen doen die niet horen. Met een fiets van de berg af gaan daarvoor is de berg niet bedoeld.

Ontbijt (7.50u – 8.20u)

Fijn om te merken hoeveel kinderen gezellig komen ontbijten. Het ontbijt is open van 7.50u tot 8.20u. Na 8.20u gaan de kinderen naar de klas. Het is daarom niet de bedoeling dat kinderen na 8.20u nog komen ontbijten.

Startgesprekken en halve dagen

Net als vorig jaar doen we dit jaar uitgebreide gesprekken hierdoor hebben we op donderdag ook een korte dag. We vinden het als team belangrijk om juist in het begin van het jaar alle ouders intensief te spreken. We willen een goede band met de ouders hebben. In de startgesprekken lopen we een paar administratieve zaken door en maken we kennis met elkaar. Bij het kennismaken gaat het niet alleen om algemene zaken maar juist ook om verwachtingen. We zullen hiervoor ook in het gesprek de tijd nemen. Heeft u zich nog niet ingeschreven doe dit dan in de gesprekkenplanner. 

Ziekmelden kind

Veel ouders doen het al, je kind afmelden via de schoolpraatapp. In de app zit in het menu het kopje absentie. Hier kunt u uw kind afmelden, dit voor 8uur in de ochtend doen. Mocht het later zijn dan staat uw kind op ongeoorloofd afwezig. Graag hierover niet bellen naar school.

Kalender tot herfstvakantie

  • Woensdag 20 en donderdag 21 september startgesprekken kinderen om 12.15u uit
  • Woensdag 27 september Studiedag kinderen vrij
  • Vrijdag 6 oktober kinderen om 12.15u uit
  • Donderdag 19 oktober thema-avond
  • Vrijdag 20 oktober studiedag kinderen vrij
  • Maandag 23 okt-27okt herfstvakantie

Alle ouders en kinderen een mooie week.

Lieve groet, Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl