Update naschoolse activiteiten

Vrijdag 9 februari 2024

Beste ouders/verzorgers,

We willen u op de hoogte brengen van een wijziging in ons naschoolse aanbod die vanaf 26 februari van kracht zal zijn. Vanaf nu zullen we samenwerken met twee aparte partijen en de wijkpartners om een gevarieerd programma aan te bieden.

Allereerst zullen de Bijlesacademie en wijkpartners leuke activiteiten organiseren voor alle kinderen die zich hebben aangemeld voor de naschoolse activiteiten.

Daarnaast zullen de  'Extra handen' en buddy’s, onder leiding van meester Soufiane, de extra lessen verzorgen op het gebied van taalverzorging, rekenen en lezen voor leerlingen van groep 4-7. Dit aanbod sluit nauw aan op onze leerstof. De activiteiten zullen op dezelfde dagen worden aangeboden. Dit houdt in dat de kinderen minimaal 2 x per week, 2,5 uur naschools aanbod hebben.

Op dit moment zijn we bezig met het opstellen van de planning en het rooster. Er hebben zich 150 kinderen aangemeld, wat een hele klus is voor de goede indeling. Volgende week zullen de kinderen te horen krijgen bij welk activiteiten ze zijn ingedeeld. Op dat moment zullen we ook meer duidelijkheid hebben over eventuele beschikbare plekken voor inschrijving.

Wij geloven dat deze veranderingen bijdragen zal leveren aan een verrijkende naschoolse ervaring voor onze kinderen. Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact op met Karima

Met vriendelijke groet,

 

Huizingaschool


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl