ouderbijeenkomst kriebels-in-je-buik

Vrijdag 1 maart 2024

Beste ouders,
Elk jaar is er het landelijke project Kriebels-in-je-buik. Een deel van dit project in de bovenbouw zal over "weerbaar-online" gaan. Op internet komen kinderen heel veel tegen, soms ook naaktfoto's. Kinderen leren hoe ze veilig gebruik kunnen maken van internet en sociale media. Ook de puberteit zal besproken worden. In de onderbouw zal het over weerbaarheid in het algemeen gaan en lichamelijke ontwikkeling/ zelfbeeld.

Wij zullen als school niet meedoen met deze landelijke week van de lentekriebels, maar we zullen wel later in het jaar schoolbreed aandacht besteden aan deze onderwerpen.

Hoe wij als school omgaan met dit thema en wat er in de groepen besproken wordt zal op woensdag 6 maart om 8:30 met jullie besproken worden tijdens een bijeenkomst. De bijeenkomst zal geleid worden door Charifa Zemouri. En uiteraard is er ruimte om jullie vragen te stellen en in gesprek te gaan. Chafira heeft ervaring rond dit onderwerp en heeft zin in de bijeenkomst. Zien wij jullie woensdag 6 om 8:30?Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl