weeknieuws 24-28 februari

Zondag 23 februari 2020

Beste ouders/verzorgers,

Hopelijk heeft u genoten van een heerlijke vakantie en zijn de kinderen weer lekker uitgerust. Wij zijn er weer helemaal klaar voor. Het is fijn als de kinderen vanavond weer op tijd naar bed gaan en morgen fris en fruitig om half 9 in de klas zitten.

Er zijn geen grote bijzonderheden te melden en we beginnen met een rustige week. Voor de leerkrachten zal deze vooral in het teken staan van het klaar maken van de rapporten. In de rapporten zal een nieuwe opzet zijn bij sommige groepen omdat deze met het nieuwe format van IEP werken. Al zal dit niet bij alle groepen zijn. Bij een aantal groepen zal IEP worden uitgelegd in het rapportgesprek. Vanaf maandagmiddag hangen de intekenlijsten voor de rapportgesprekken weer op het raam. We willen graag alle ouders spreken. Mocht niet u niet kunnen op de aangegeven tijden loop dan na schooltijd even langs bij de leerkracht of neem telefonisch contact op.

Dinsdag 25 februari

14.45u ouders van groep 7A (juf Ine) worden uitgenodigd. Er is een verandering in de groep en daar willen we de ouders graag over informeren. U bent welkom in de groep van juf Ine. Er zal ook een app worden verstuurd na de bijeenkomst, mocht u niet aanwezig kunnen zijn.

Woensdag 26 februari

Workshops van 11.15u-12.15u (laatste ronde)

Donderdag 27 februari geen bijzonderheden

Vrijdag 28 februari

Podium voor de kleintjes (groep 1-4) om 13.00u en voor de grote (groep 5-8) om 13.30u wees allemaal welkom.

14.30u Rapporten gaan mee!

Een fijne week namens het team, groet Susan